Workshop

INTERIEUR ALS VISITEKAARTJE
Na 1 middag direct aan de slag om het interieur van uw bedrijf als marketinginstrument in te zetten

De kracht van Studio Magnolia is de essentie van een bedrijf vertalen naar een interieur. Tineke van den Polder, heeft er vooral veel plezier in om het bestaande te hergebruiken en creatieve toevoegingen te verzinnen die ‘smoel’ geven. Zo hoeft een nieuwe uitstraling voor uw bedrijf niet heel kostbaar te zijn.

U kunt nu de kneepjes van het vak van haar leren door de workshop ‘Interieur als visitekaartje’ te volgen.
beeld-lokaal.jpg

Interieur als identiteitsmarketing

Vaak wordt vergeten dat de huisvesting van het bedrijf ook een marketinginstrument is. In de workshop gaan we op zoek naar de essentie en de identiteit van uw bedrijf. Dit doen we met beelden, zodat woorden, gedachten en missies vertaald worden naar vormgeving en kleuren. Want met vormgeving maakt u de kracht van het bedrijf zichtbaar. Dat is waarmee u zich kunt onderscheiden en daardoor voelen zowel klanten als werknemers zich op hun plek.

Concrete handvatten

U gaat naar huis met concrete tips en tastbare instrumenten waarmee u meteen aan de slag kunt; een kleurpalet dat het verhaal van uw bedrijf vertelt, suggesties om de indeling te veranderen en houvast om heel gericht meubilair, verlichting en accessoires te gaan kopen.

Voor wie

De workshop is voor ondernemers die verhuizen naar een andere locatie of die willen leren welke veranderingen nodig zijn om in een bestaande situatie de eigenheid van het bedrijf neer te zetten.

Praktische informatie

3 uur durende workshop

zodra 4 deelnemers zich hebben aangemeld wordt in overleg een datum vastgesteld
€ 150,- euro excl. BTW p.p.

De workshop wordt gegeven door Tineke van den Polder

Maximaal 8 deelnemers

Aanmelden via 06 – 11358579 of info@studiomagnolia.nl

Korting

Na deze workshop kunt u zelf met het interieur van uw bedrijf aan de slag. Studio Magnolia inhuren voor het realiseren van het interieurplan kan ook. U krijgt dan € 75,- euro korting.

Incompany

Deze workshop wordt ook incompany gegeven. Als teambuildings activiteit of als creatief onderdeel van een intern veranderproces. Aan de workshop kan een praktisch vervolg gegeven worden. Met het team de kwasten ter hand nemen om de identiteit zichtbaar te maken. Prijs voor incompany workshops wordt in nader overleg vastgesteld.