Vanbinnen

Verbeteren van de uitstraling van deze woonwinkel voor natuurlijk wonen. Te beginnen met de website; binnen een bestaand content management systeem het beeldverhaal van Vanbinnen vormgeven. De opdracht was tot een frisse, overzichtelijke, heldere site te komen, die mensen doet besluiten naar de winkel te komen.

Samen met de opdrachtgever is de opbouw van de site vastgesteld. Uit het beeldmateriaal van alle leveranciers van Vanbinnen heeft Studio Magnolia een selectie gemaakt die het mileuvriendelijke imago van deze winkel op een aantrekkelijke wijze neerzet.

Marc van Remundt en Anieta Suiker – eigenaren van Vanbinnen

“Werken met Tineke is fris en vrolijk. Ze weet waar het over gaat, ze is goed in het bepalen van de passende sfeerbeelden. Ze neemt de leiding om de uitgezette lijn ook in het geheel door te zetten.”

de home page van de oude site

vanbinnenoud1.jpg

de home page van de nieuwe site

Er is meer gelaagdheid in de opbouw ingevoerd. In de bovenbalk mooie plaatjes van grondstoffen waar de producten van Vanbinnen van gemaakt zijn. In de linkerkolom spreuken. In de rechterkolom afbeeldingen van de producten die verkocht worden. In de oude opzet waren op al deze plekken afbeeldingen van producten te zien.
vanbinnennieuw1.jpg

Ontwerp ansichtkaart

vanbinnen-ansicht.jpg