Visie & werkwijze

Visie
Elke ontwerpvraag is weer anders, elke oplossing uniek. Afhankelijk van uw vraagstelling is een kort advies, een totaal ontwerp of de ontwikkeling van een algeheel concept voor uw onderneming nodig. Voor een inspirerende uitwisseling die tot een ontwerp leidt waar u gelukkig van wordt, is het vooral van belang dat het klikt tussen opdrachtgever en ontwerper. Daarom biedt Studio Magnolia een eerste gesprek kosteloos en vrijblijvend aan. Na dit gesprek krijgt u een offerte op maat op basis waarvan u kunt beslissen of we met elkaar doorgaan.

De uitdaging van Studio Magnolia bij het ontwerpen van een interieur is om met minimale middelen een maximaal effect te bereiken. Om een idee te geven van hoe dat in zijn werk gaat; ik begin in een bestaande situatie vaak met helderheid te scheppen door alles wat overbodig is weg te halen. Daarna is het soms voldoende om met de verfkwast aan de slag te gaan en een paar meubelen en muren te schilderen. Als er nieuw meubilair aangeschaft wordt, dan heb ik er vooral plezier in om een combinatie te vinden van een betaalbare basis, aangevuld met een aantal duurdere elementen. Dat geeft niet alleen een luxe accent, dat uw interieur helemaal afmaakt, maar drukt ook nog eens de kosten.

Mogelijkheden
Wat er met Studio Magnolia allemaal mogelijk is?
Alles, zolang het om ontwerpen of (re)styling van ruimtes en bedrijfsuitstraling gaat.
Een opfrisbeurt of een totaal nieuwe inrichting, en alles wat daar tussen zit.

Op alle plekken waar klanten met uw organisatie in aanraking komen, kan ik de uitstraling ervan naar een hoger plan tillen. De kracht van Studio Magnolia is dat u precies de juiste snaar van uw – potentiele – klanten zult weten te raken.

  • inrichting van een horecagelegenheid; snackbar, lunchcafe, (bedrijfs)restaurant
  • ontwerp van een beursstand
  • aankleding van bedrijfsfeest of ander evenement
  • geven van de juiste sfeer aan de entree van uw bedrijf
  • veraangenamen de werkplekken in uw kantoor en, tegelijk, het aanbrengen van de sfeer in het kantoor die u op uw klanten wilt overbrengen.

Werkwijze
Door de ruime ervaring met het hele proces van ontwikkeling van een concept tot uitvoering werkt Studio Magnolia efficient en kostentechnisch bijzonder gunstig. Bovendien houd ik van tevoren rekening met mogelijke valkuilen zodat onverwachte kosten en/of vertragingen niet voorkomen of tot een minimum beperkt blijven. U wordt niet geconfronteerd met verrassingen achteraf. Boven alles staat uiteraard dat Studio Magnolia werkt binnen de door u aangeven budgetten.